Shares

Centrul municipiului Rădăuţi a fost readus de inegalabilul primar Aurel Olărean la stadiul de bazar ambulant.

După ce acum câteva zile a fost montat patinoarul artificial cu care Olărean vrea să-i cumpere pe părinţii copiilor iubitori de sporturi de iarnă, edilul a continuat imperturbabil să-şi pună în aplicare ideile. Ultima găselniţă a primarului de Rădăuţi este aducerea în centrul oraşului a tiribombelor şi a ţiganilor care îi vor îndulci pe localnici cu vată de zahăr.

În goana sa nebună după voturile care l-ar menţine pentru încă 4 ani în fruntea unui oraş pe care nu-l administrează ci îşi bate joc de el, Aurel Olărean acceptă tot ce i se pare că l-ar ajuta în campania din 2012.

Nu mai contează că transferă monştrii din gândirea sa în sufletul şi răbdarea rădăuţenilor. Important este să mai păcălească vreo câţiva fraieri. Şi o va face. Preţul este însă enorm, aşa cum se întâmplă cu orice este legat de Aurel Olărean.

Revenind la patinoarul pe care a aprobat să-l amplaseze în buricul târgului, trebuie spus că asta seamănă, şi chiar este, cu o pomană. De ce pomană? Pentru că Olărean va subvenţiona o parte din cheltuielile administratorilor patinoarului, inclusiv energia electrică, iar în schimb li se vor permite unor anumite categorii sociale să intre gratuit pe gheaţă. Dar numai de la anumite intervale, pentru că la orele de vârf se va intra doar contra cost.

În acest ritm, mâine-poimâine în centrul celui de-al doilea oraş ca importanţă al judeţului vom vedea o fermă de vaci sau capre, iar pe angajaţii Primăriei Rădăuţi obligaţi să presteze ore de muls şi păşunat.