Brigada Diverse

S-a confirmat: Oliver Măciucă, şef la Doi şi-un sfert

Ceea ce era de aşteptat s-a şi întâmplat. Comisarul Oliver Măciucă a revenit la conducerea structurii locale a „Doi şi-un sfert”.

Practic, ceea ce am scris acum câteva săptămâni a devenit realitate. Cu o singură excepţie, pe care nu am prevăzut-o. Titular al postului de şef al Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul Oliver Măciucă a preferat să plece interimar la „Doi şi-un sfert”. Urmarea a fost aceea că postul său a rămas vacant. Ghiciţi pe cine a găsit potrivit şeful IPJ Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, pentru funcţia de şef interimar al Serviciului de Ordine Publică.

Fireşte, pe veşnicul Eugen Rotaru. Deşi nu ştiu să se fi distins prin fapte de vitejie deosebite, a se citi prin prinderea de hoţi şi combaterea infracţiunilor grave, comisarul şef Eugen Rotaru (foto) este în continuare în graţiile lui Todiruţ.

Pe lângă salarii de merit, şeful IPJ Suceava l-a „blagoslovit” pe Rotaru şi l-a menţinut mai mereu în funcţii de conducere. Caz unic poate în judeţ, comisarul Eugen Rotaru a fost dat jos din funcţia de şef al Poliţiei Fălticeni, dar a fost numit şef al Poliţiei Rădăuţi. Nici într-o parte nici în alta, Rotaru nu a rupt gura târgului. Chiar şi aşa a fost propus pentru avansare, iar marşul său triumfal a ajuns acum la Poliţia Judeţeană.

Articole asemănătoare

21 Comentarii

 1. Asa da! Daca pina prin anii 1990 lucrai in exploatare minera,in sensul ca aveai grija de sotiile a vreo 10-15 ortaci cind ei erau in sut,tratindu-le cu cite un rachiu’.. deci erai ”miner sef”.. acum se pare ca tot sef esti dar de serviciu si nu ptr prea multa vreme 🙂 Functia aceasta implica sa ai multe abilitati profesionale,iar tu nu le detii ! Oricum nu te prindea bine cind erai apelat cu uzoala.. ”domnu’ comandant” 🙂 Ti-ai luat un sut bine plasat in cur!!

 2. Petronel-cristinel, incerc sa imi dau seama daca esti amuzant in lipsa ta de informare sau patetic in incercarile tale dispeate de a discredita in orice mod un om….Imi place prezentarea ta…E.Rotaru e miner, sau miner-sef, cum mai spui aici…total gresit…da, stiu ca lucrat la mina…dar ca ingine geolog, pentru ca asta a terminat atunci…apoi a mai facut si niste studii juridice….de care se pare ca habar n-ai sau treci cu vederea , ca doar nu da bine la vopsit cu negru gardul 🙂
  Sfat: incearca sa vezi un psiholog, ca poate te ajuta sa treci peste frustrarile provacate de cine stie cine, sau poate un medic ginecolog, daca frustrarile tale pleaca din zona respectiva…Fii barbata 🙂

 3. 🙂 Discreditare? NU!! De ce esti asa inversunat(sau vrei sa pari doar)? 🙂 Ai confirmat spusele cu privire la minerit..,ce te deranjeaza? Cit priveste spilu’ cu rachiul..,fac referire stricta la caracterul lui.. Spre deosebire de tine,semnez comentariile cu numele meu,incearca sa fii si tu ”barbata” si da-te pe fata nu pe.. SPATE 🙂 Ai ales numele de JOHN,nume de sluga,aleatoriu? Sau pur si simplu te reprezinta in relatia cu Rotaru Eugen? 🙂 ” John,adu-mi un pahar cu apa!…” sau unul cu.. rachiu 🙂 Ai grija da ovarele sotiei tale,cit stai pe linga Rotaru,de ale mele ma ingrijesc singur..:) Ia-o ca pe un sfat 🙂

 4. Sandrinio,cand ai sa conduci tu I.P.J. Suceava sa numesti pe cine doresti in functiile pe care le doresti,insa pana atunci CIOCUL MIC !!!!Va salutam hotararea domnule Inspector Sef,colectivul i.P.J. este alaturi de d-vs.

 5. Cand veti plati voi din buzunarele proprii salariile sefilor politiei si etc, atunci sa emiteti pretentii de ‘ciocul mic’ catre altii, imbecili agramati ce sunteti!

 6. Aveti idee cita spaga fac unii politisti,ca acestia de mai sus,ptr ca inchid ochii la cei care transporta tigari de contrabanda? Eu unul nu am,dar Flutur are!!! Din acest motiv l-a mustruluit tare pe Todirut,intr-o sedinta recenta. Rezultatul? Citiva politisti ”destoinici” au trecut prin piete si locuri vizibile unde se comercializeaza astfel de tigari si i-au rugat pe ”comercianti” sa predea sub forma de confiscare cite un ”cartus” de tigari,sau cit ii lasa inima pentru a putea aparea in analizele saptaminale cu confiscari ”spectaculoase”. Si asa cresc coeficentii in statistica,iar rezultatele sunt pozitive in lupta cu infractionalitatea. Rotaru Eugen,care in urma cu putini ani(fiind in stare de ebrietate),oprea autocare cu rusi si le ”confisca” vodka(pe care o ascundea ulterior prin boscheti sau cutiiile de regulatoare gaz metan de pe la blocurile din apropiere),este cel mai nimerit sa stopeze acest gen de infractionalitate. Atunci o facea imbracat ”civil”,acum ferchezuit in distinsa uniforma o sa fie si mai operativ.

 7. rebelul perfect… ce mesaj din timpu impuscatului… „Va salutam hotararea domnule Inspector Sef,colectivul i.P.J. este alaturi de d-vs”.Ha ha ha ! Cu gramatica stai prost… ha ha ha !

 8. ..dar reteaua de 12-14 persoane importante din lumea interlopa de la care au fost confiscate importante cantitati de tigari,sume de bani,autoturisme ce se foloseau la contrabanda,etc nu faci referire mai, domnul cu sedinta!!

 9. I.G.P.R.-ul in colaborare cu celelalte structuri specializate,(nu-mi pierd timpul sa ti le exemplific),in baza informatiilor de furnizate de S.R.I. si U.M. 0962,au organizat o ampla actiune in care au fost angrenate inspectoratele de politie ale judetelor Vaslui,Iasi,Botosani,Maramures si Suceava,deci partea de nord vest a tarii, Scopul a fost de stopare a fenomenului infractional privind traficul cu tigari. Acest lucru a coincis cu negocierile privind imprumutul de la F.M.I.,sau ca rezultat al negocierilor,stoparea fenomenului fiind probabil una din conditii. Da,sunt si citiva POLITISTI,de la Sv.,care si-au facut treaba in cadrul acestei actiuni,asta nu inseamna ca au avut un merit deosebit,iar printre ei in mod cert nu se numara si cei de mai sus. Asa ca nu mai fa aluzii la merite si retele!! Ce merit are un politist(din tagma celor de mai sus),cind cu ocazia efectuarii perchezitiei la domiciliul ”Copilului” accepta sa fie servit cu cafea de soata acestuie,deci transforma activitatea respectiva intr-o suieta? A incalcat cel putin 3 reguli acceptind acest lucru,dar iar nu-mi pierd timpul destupindu-te,bine ca ala nu a sfirsit otravit. Despre astfel de politisti fac eu vorbire,te irita? Continua sa-ti injuri familia,nu te mai labarta si pe aici mascariciule!!

 10. …nord-est,in vest altii si-au facut treaba, Daca sunt asa prost platiti..,sa inchirieze radare,oricum se face jaf la drumul mare!!

 11. ba,da destept e asta cu I.G.P.R,0962,esti tare frate,inteligent super,d’a sa-ti dea Dumnezeu si tie sa ai necazurile unui politist din zilele noastre si apoi sa te vedem.Dar probabil esti vreun simandicos care se uita mereu in curtea altora,visezi,ti se pare ca dai bine cu tine insati avand stupizeniile alea in cap.BOULE!!

 12. Sunt relaxat,in schimb tu pari constipat. Ti-am mai spus,de ce nu dezvolti comentarii pe subiect? Esti si frustrat,probabil ai de ce.. 🙂 MASCARICIULE!! 🙂

 13. ai fost un lucrator operativ mediocru,ai avansat in functie bazat pe relatia de prietenie,acum ai fost destituit… cit ai crezut ca o sa dureze? nu-i retorica intrebarea 🙂

 14. da,ai facut contestatie.. rotaru eugen,dar tot nu ramii sef. altii au inteles(tirziu intradevar) ca nu poti,ca esti asa cum esti.. 🙂

 15. Acum citiva ani ”forai” pe linga Halaicu si Andreica,te deranja ca-ti ”jagmanesc” valutistii din piata,acum il ai pe primul ca sef,iar pe celalalt coleg.. Cum se mai invirte roata!? 🙂 Hotilor din locuinte furati cit puteti,cu unul ca rotarul eugen n-o sa fiti prinsi niciodata!!! :))

 16. te ai milogit sa prinzi specialist I,dar nr 1 ca specialist n o sa fii niciodata 🙂 ,deci fi ti fara grija n are cine sa va prinda!! :))

Citiți de asemenea
Close
Back to top button