Shares

Ceea ce era de aşteptat s-a şi întâmplat. Comisarul Oliver Măciucă a revenit la conducerea structurii locale a „Doi şi-un sfert”.

Practic, ceea ce am scris acum câteva săptămâni a devenit realitate. Cu o singură excepţie, pe care nu am prevăzut-o. Titular al postului de şef al Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul Oliver Măciucă a preferat să plece interimar la „Doi şi-un sfert”. Urmarea a fost aceea că postul său a rămas vacant. Ghiciţi pe cine a găsit potrivit şeful IPJ Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, pentru funcţia de şef interimar al Serviciului de Ordine Publică.

Fireşte, pe veşnicul Eugen Rotaru. Deşi nu ştiu să se fi distins prin fapte de vitejie deosebite, a se citi prin prinderea de hoţi şi combaterea infracţiunilor grave, comisarul şef Eugen Rotaru (foto) este în continuare în graţiile lui Todiruţ.

Pe lângă salarii de merit, şeful IPJ Suceava l-a „blagoslovit” pe Rotaru şi l-a menţinut mai mereu în funcţii de conducere. Caz unic poate în judeţ, comisarul Eugen Rotaru a fost dat jos din funcţia de şef al Poliţiei Fălticeni, dar a fost numit şef al Poliţiei Rădăuţi. Nici într-o parte nici în alta, Rotaru nu a rupt gura târgului. Chiar şi aşa a fost propus pentru avansare, iar marşul său triumfal a ajuns acum la Poliţia Judeţeană.