Shares

E cam rar când fac aşa ceva pe blog, dar trebuie să o felicit pe Mirela Adomnicăi, prefectul judeţului Suceava.

Şi nu pentru că şi-ar sărbători ziua de naştere, ci pentru faptul că descoperit o serie de măgării şi a luat măsuri rapide. Este vorba de cele 3.000 de programări online de la Serviciul de Înmatriculări Auto Suceava care au fost făcute de vreo 10 samsari de maşini.

Cu siguranţă că problema nu este una de ieri de azi, dar e bine că a fost remediată măcar acum, pentru că nu e corect ca un om care doreşte să-şi cumpere un autovehicul să stea după nişte indivizi care au transformat programările online într-o adevărată afacere.

Sper ca prefectul Mirela Adomnicăi să ducă demersul până la capăt şi să sesizeze Poliţia şi Parchetul care ar trebui să facă lumină în acest caz. Rezolvată doar pe jumătate, problema va reveni în actualitate, probabil de o altă manieră, dar cu siguranţă cu aceeaşi actori ca şi acum.

prefectul de Suceava, Mirela Adomnicai

 

Şi, mai vreau să cred că Mirela Adomnicăi nu se va rezuma doar la Serviciul de Înmatriculări. Probleme sunt şi la alte instituţii descentralizate din judeţ. De exemplu, trebuie lămurit cum s-a ajuns în situaţia ca populaţia din judeţul Suceava să nu aibă lemn de foc, într-o zonă în care avem păduri suficient de multe.

Situaţia prezintă suficient de multe semne de întrebare şi la Registrul Auto Român, şi pentru că la Suceava se intră extrem de greu, multă lume preferă să se programeze la Bacău sau Botoşani.

Nu-mi rămâne decât să-i urez succes prefectului Mirela Adomnicăi. Am timpul şi răbdarea s-o mai felicit. Sper să am şi motive.