Brigada Diverse

Bună, sunt groapa de la Cartodrom şi salut Primăria Suceava

Salut, poate găseşti tu o descriere mai elegantă pentru pozele de mai jos, de pe strada Jupiter (Cartodrom) zona A, astăzi 14/03/2018”.

Acesta este mesajul care mi-a fost transmis pe facebook de un sucevean care locuieşte într-un imobil din zona menţionată.

Ajuns la capătul răbdării, omul a rămas fără cuvinte şi pare să nu mai aibă nici un fel de încredere că actuala conducere a Primăriei Suceava va mişca lucrurile într-o direcţie corectă.

strada jupiter cartodrom2

Iar pentru a arăta că este un cetăţean responsabil, suceveanul a arătat că este la zi cu plata taxelor şi impozitelor. Pe scurt, a fost corect faţă de municipalitate, însă de acolo a primit doar nepăsare.

Revenind la mesajul de început, trebuie să spun că mi-e greu să fac o descriere elegantă. La câte gropi, mizerie şi noroi am văzut în ultimele zile în absolut toate cartierele municipiului Suceava stau şi mă întreb, oare asta o fi normalitatea?

strada jupiter cartodrom1

Şi ştiţi care e culmea ironiei? Ploaia l-a şi ajutat pe primarul Ion Lungu. Am să şi explic acest fenomen, poate paradoxal.

Ei bine, dacă sucevenii care locuiesc pe aceste străzi de pământ sau care au fost lăsate uitării au umplut reţelele de socializare cu critici la adresa primarului Sucevei, aducând în sprijin şi imagini care nu pot fi contestate, în alte locuri ploaia a fost benefică.

Pe arterele principale, noroiul rezultat de la nisipul cu pietriş aruncat în exces astă-iarnă a fost pur şi simplu spălat. Munca pe care trebuiau să o facă cei de la Direcţie Domeniului Public a fost astfel uşurată, iar străzile şi trotuarele au căpătat un aspect mai „uman”, dacă pot spune aşa.

Articole asemănătoare

Back to top button