Shares

Criza economică şi fuga mai multor agenţi economici din spaţiile închiriate la Iulius Mall a determinat conducerea firmei să regândească politica adoptată, cel puţin la nivel de Suceava. Aşa se face că în perioada următoare vor apărea schimbări importante, menite să recâştige clienţii pierduţi.

În locului magazinului de mobilă din zona exterioară, de lângă magazinul alimentar Auchan, va fi adus un alt mare producător în domeniu, care deja a început procedurile de instalare.

Iulius Mall (3)

În curând, în interior va apărea un nou fast-food, aparţinând lanţului KFC, iar spaţiul de joacă existent acum va rămâne cu aceeaşi destinaţie, dar cu o firmă mult mai cunoscută în domeniu.

Un alt magazin care urmează să se deschidă aparţine celor de la Centrofarm, loc unde se vor găsi atât medicamente cât şi plante naturiste.

Atragerea clienţilor va avea şi o altă latură. Mai precis, spre Iulius Mall vor circula microbuze care vor transporta gratuit clienţii, după modelul utilizat de cei de la Real.

Nu este de neglijat nici scăderea sumelor percepute chiriaşilor, pentru a le permite să ia o gură de oxigen şi să nu-şi închidă afacerile care scârţâie din toate încheieturile şi nu aduc profit mai deloc.

Aşa se face că peste 10 firme care îşi derulau activitatea în incinta Iulius Mall au tras obloanele în ultimele luni, iar tendinţa era pe aceeaşi linie.

Rămâne de văzut cât de atractive vor fi schimbările gândite de oamenii din conducerea firmei şi dacă vor reuşi să-i atragă pe consumatori.