Bârfe

Se pregăteşte ceva. Mazilirea lui Olărean.

Ultimele informaţii care circulă prin lumea politică din Rădăuţi îl dau ca victimă pe primarul Aurel Olărean. Dar nu din funcţia de şef al administraţiei locale, ci din cea de preşedinte al organizaţiei municipale a PD-L Rădăuţi.

Aurel Olărean a intrat în vizorul şefilor săi de partid de mai multă vreme, după ce a apărut prin presa locală în ipostaze deloc favorabile, dar şi pentru că acţionează doar după propriile interese.

Măsura de retragere a sprijinului politic nu s-a materializat încă, dar este tot mai des vehiculată, atât printre colegii săi de partid, cât şi printre cei care nu-i mai suportă modul arogant şi discreţionar de a conduce Primăria Rădăuţi.

aurel olarean

De notorietate este şi faptul că mulţi dintre oamenii care l-au ajutat în campania electorală de anul trecut au trecut acum de cealaltă parte a baricadei. Dintre susţinătorii care în campania din 2008 împărţeau fluturaşi pro-Olărean, care anunţau în mod fals că primarul în funcţie atunci, Mihai Frunză, renunţă la candidatură şi le mulţumeşte celor care au avut încredere în el, o parte au ajuns acum să depună plângeri pe la DNA şi pe la alte instituţii ale statului.

În cazul în care Olărean va fi mazilit din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PD-L Rădăuţi, locul său urmează să fie luat de Vasile Ilie, actual vicepreşedinte al formaţiunii politice.

De altfel, Ilie răspunde şi acum de zona Rădăuţi, iar această schimbare pare foarte plauzibilă.

Decizie finală îi aparţine lui Gheorghe Flutur, preşedintele PD-L Suceava, indiferent de dorinţa celorlaţi membrii ai partidului.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button