Shares

În Primăria asta din Suceava e ceva putred. Rău de tot, că altfel nu-mi pot explica decizia de a închide încă o jumătate de stradă din centrul oraşului.

De mâine, între Biserica Domniţelor şi McDonald’s se închide un sens de mers. Probabil că pe celălalt sens se va circula pe un fir în fiecare direcţie. Nici nu vreau să-mi închipui ce va fi la gura şoferilor.

Repet, nu-mi dau seama cine a avut ideea asta, de-a dreptul imbecilă, de a sparge şi strada Ana Ipătescu acum.

inchidere strada

Normal ar fi fost ca lucrările în această zonă să se deruleze când strada Petru Rareş era redeschisă. Dar aşa, cu strada Petru Rareş închisă şi cu restricţii pe jumătate din strada Ana Ipătescu va fi un adevărat coşmar.

Nici nu ştii ce să mai spui despre cei care iau astfel de decizii. Ni se tot aruncă în faţă că aceste lucrări trebuiau făcute, odată şi odată. Corect şi perfect adevărat. Dar nu în halul ăsta. Ce se întâmplă acum este o crasă bătaie de joc faţă de oamenii oraşului retrogradat la nivelul de comună.

Nu se lucrează organizat, nu sunt suficienţi oameni, nu sunt respectate regulile de protecţia muncii şi regulile pentru protecţia pietonilor, nu există semnalizări corespunzătoare şi lista rămâne deschisă.

Pe de altă parte ni se repetă obsesiv că PD-L şi-a asumat măreaţa sarcină de a reface oraşul. Nu uitaţi că o parte din bani vin de la Gavril Mîrza şi proiectul hulit de unii PD-L-işti, numit „Suceava, utilităţi şi mediu la standarde europene”. Despre asta nimeni nu aminteşte un cuvinţel.

Revenind la închiderea străzii Ana Ipătescu nu-mi rămâne decât să-i compătimesc pe toţi şoferii, inclusiv subsemnatul, şi să mă rog ca în următoarele 30 de zile, cât se anunţă că vor dura lucrările, să am cât mai puţine drumuri spre Burdujeni sau Iţcani.