Shares

Acţiunea structurii centrale a DNA de acum câteva săptămâni, care s-a lăsat cu ridicări de documente de la mai multe instituţii şi societăţi comerciale din Suceava, nu le-a căzut prea bine celor din PSD.

După câte se pare, cel mai supărat este senatorul Ovidiu Donţu, al cărui nume apare alături de cel al lui Cătălin Nechifor, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, dar şi al organizaţiei judeţene a PSD Suceava, principala acuzaţie în ceea ce-i priveşte pe cei doi fiind aceea că ar fi luat şpagă 20.000 de euro de la Iulian Conţac, nepotul fostului preşedinte al CJ Botoşani.

Acest aspect nu i-a picat deloc bine lui Donţu, care ar fi convocat o şedinţă fulger la un restaurant din zona IPJ Suceava, unde a tunat şi fulgerat şi şi-a acuzat colegii că nu sunt în stare să strunească presa locală.

dontu nechifor

Mai mult, senatorul social-democrat a aruncat pe piaţă şi fumigena că datele despre presupusa luare de mită ar veni de la un site obscur din Iaşi, şi nu dinspre DNA.

Care va să zică, cineva din Iaşi, nu se ştie cine, persoană importantă, sâc, i-a urmărit pe Donţu şi Nechifor şi apoi a venit cu detalii despre activitatea din ultimii ani a celor doi lideri PSD.

La ce date am văzut eu acolo, sunt convins că SRI şi DNA ştiu mai multe decât îşi aduc aminte însuşi cei doi, inclusiv cu ore, locaţii şi, eventual fotografii, înregistrări video şi poate stenograme.

Acum, poate că Donţu şi Nechifor or fi curaţi ca lacrima şi nu au de ce să-şi facă griji. Dar dacă lucrurile nu stau chiar aşa?