Brigada Diverse

Todiruţ, cu apartament de serviciu şi 82.000 de euro în cont

Tupeul nu are limite, iar şefii unor instituţii din Suceava o dovedesc cu prisosinţă.

Ultimul caz concret este oferit de comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, nimeni altul decât şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Pe 22 iulie 2011, adică acum două săptămâni, Todiruţ şi-a vândut casa pe care o deţinea la Fălticeni. Cumpărătorii, familiile Lucian Ciotu şi Grigore Arseni, au plătit pentru imobil suma de 143.000 de euro. O parte din bani au fost folosiţi de familia Todiruţ în scopuri personale, iar diferenţa de 82.500 de euro a fost depusă în aceeaşi zi într-un cont deschis la BRD.

Şi pentru că tot a rămas fără casă, ce şi-a zis şeful IPJ Suceava. Că merită un apartament de serviciu. Zis şi făcut. Fostul imobil din cartierul Obcini care i-a servit drept apartament de serviciu lui Mişu Gafencu, fostul adjunct al IPJ Suceava, i-a fost atribuit comisarului şef Ioan Nicuşor Todiruţ.

Între timp, şeful Poliţiei Suceava a finalizat şi amenajările apartamentului situat le etajul doi şi maşina de serviciu nu mai face acum naveta la Fălticeni, ci doar în Obcini.

Din declaraţia de avere depusă pe site-ul Inspectoratului General al Poliţiei Române, rezultă că Ioan Nicuşor Todiruţ a încasat anul trecut câte 6.589 de lei în fiecare lună, la care s-au adăugat veniturile obţinute de soţie, tot ofiţer în cadrul IPJ Suceava, de 2.866 de lei/lunar. Mai mult, şeful Poliţiei judeţene îşi construieşte o nouă casă, în zona Moara, iar gurile rele spun că ar fi vorba de o moştenire pe care Todiruţ doar o modernizează. Mătuşa Tamara a murit, mătuşa Tamara să trăiască!

Ce or gândi subalternii şefului IPJ Suceava e greu de presupus. Ceea ce ştiu eu e că mulţi dintre ei stau cu părinţii sau socrii, fără a mai vorbi de veniturile obţinute. Dacă anul trecut au primit cu câte 25% mai puţin la salariu, anul acesta o parte dintre agenţi au încasat şi ceva în jurul sumei de 1.000 de lei lunar.

Articole asemănătoare

8 Comentarii

 1. Nu e de mirare,nici nu trebuia mentionata stirea! Orice persoana din Romania care detine in cont peste 80.000Euro poate obtine un apartament de serviciu,este o axioma… Pe urma,de unde stiti care este ratiunea pentru care a fost bagat Todirut intr-un apartament „de serviciu” situat intr-o zona pitoreasca din Suceava? Poate doar el sa banuiasca ceva si cativa invidiosi pe succesurile sale.
  In rezumat,situatia locativa a domnului Todirut este mult mai sofisticata,mai lirica,decat am crede … Aici le este si taria si slabiciunea,se va vedea !

 2. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:

  ………………………………………………………………………………

 3. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Acest individ venal minte,insulta,fura,otraveste mediul gazetaresc,manipuleaza pe cei slabi cu bune intentii si trebuie boicotat si ignorat.A-l incuraja inseamna a incuraja prostia,trufia,jaful,tradarea violenta si crima.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:Iata un singur exemplu din sutele de opinii sterse de acest macac turbat.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  Deceptia Antonescu
  Ma consider liberal, fara a fi membru de partid, dar votand constant PNL. Numai ca asta nu ma determina sa cautionez automat orice se degaja din acea directie.

  Crin Antonescu a devenit pentru mine dezagreabil ceva mai demult.
  Fuduleala si aroganta liderului omnipotent ce le afiseaza imi aduc aminte de Radu Campeanu. Rasucirile sale de principii si de doctrina imi aduc aminte de cocosul de tabla infipt in crestetul PNL, Valeriu Stoica.Iar posibilitatea ca din interese pur egocentrice sa fie dispus chiar sa amaneteze PNL socialistilor PSD mi-l aminteste pe Theodor Stolojan, cel grabnic inclinat sa dizolve PNL in PD.

  PNL a traversat din 23 iulie 1990 mai multe crize. Fie identitare, deoarece pentru multi dintre membri termenul de liberal era mai degraba o eticheta sic decat o stare de spirit, fie de lider. Si a reusit sa traverseze aceste crize cu capul pe umeri. Unul dintre capetele limpezi ale PNL a fost, neindoielnic, Dinu Patriciu.

  Sunt convins ca si din „criza Antonescu” PNL va iesi, intr-un final pe care mi-l doresc cat mai curand, sanatos si ferm pe pozitiile sale. Capacitatea sa regenerativa este deja cunoscuta de la un capat si pana la celalalt al indelungatei sale existente.

 4. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Acest individ venal minte,insulta,fura,otraveste mediul gazetaresc,manipuleaza pe cei slabi cu bune intentii si trebuie boicotat si ignorat.A-l incuraja inseamna a incuraja prostia,trufia,jaful,tradarea violenta si crima.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:Iata un singur exemplu din sutele de opinii sterse de acest macac turbat.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  “O singură soluţie “! A o repeta este o stereotipie lingvistică, specifică indivizilor aflaţi într-un spaţiu ideologic rarefiat,că să nu zic primitiv!
  Le respect opţiunea,dar nu au argumente,ci sloganuri Atâta pot înţelege,iar vocabularul şi programul lor sunt paupere, când nu sunt acefale,aberante şi comice,ca într-o comedie perpetuă!
  Probabil suferă de cele mai grave boli din domeniul oftalmologiei socialist-comuniste preluată de uslaşii de azi: cecitate intelectuală totală,glaucom pe ambele zone ale cutiei craniene,stânga-dreapta,implant de iris-citeşte convingeri !-comuniste sau comunistoide,operaţii nereuşite şi rare tratamente intelectuale care nici măcar nu ameliorează,necum să stopeze evoluţia bolilor sau să le vindece!
  Un comunist nu se poate schimba,deoarece comunismul şi socialismul bolşevic sunt cadavrele urât-mirositoare ale istoriei recent prăbuşită sau în curs de prăbuşire.Şi acum-înapoi la argumente!
  1.Puterea se cucereşte democratic,prin alegeri,nu prin chemări la lovituri de stat date de câteva sindicate,curelele de transmisie pentru a provoca haos,dezordine şi confuzii-ca-n Egipt,Libia,Iran,Afganistan.Acesti gangsteri de tip JIMMY HOFFA.
  2.Criza mondială şi catastrofa din Japonia-preludiu al unei apocalipse nucleare-impun măsuri restrictive dure şi solidaritate,chiar dacă nu sunt opozanţii la putere.
  3.Restructurarea rapidă şi eficientă a statului,a instituţiilor şi stoparea risipei banului public cheltuit pentru relansarea economiei şi consumului moderat,nu cu buletinul,furtul şi nemunca.
  4.Respectul sfânt al legilor făcute,la noi, ca să apere fărădelegile unor privilegiaţi care sunt mal presus de lege.
  5.Curăţirea clasei politice din orice partide care,la noi sunt găşti de spoliere a populaţiei gangsteri şi oficine de manipulare,minciuni,ură otrăvitoare ură şi dezinformare.
  6.Un învăţământ axat pe cerinţele din piaţa muncii şi nu pe privilegii,semidocti şi proastă educaţie,universităţile devenind fabrici de diplome.
  7.Numirea în funcţii de decizie a indivizilor competenţi şi morali,nu pe criterii politice.Politica nu se confundă cu morala sau etica,în sens laic,dar politica trebuie să fie morală,nu abjectă!
  Mai sunt şi alte argumente pentru care preferatul lui nu poate fi ce vrea,Dacă e cazul,voi fi mai aplicat,dar te asigur că nu sunt scalpat de lobii inteligenţei,adică nu sunt fan al nici unui partid,găşti sau persoane,decât un antivoiculiscian imun la securişti şi comunişti!
  Tache,sa nu-mi spui ca ti-ai tras un glonte in cap,ca ma faci sa “lacramez”,ca Blaga,Tache.

 5. M/AI DEZAMAGIT PROFUND, BUNICA TA SE INVIRTE IN MORMINT DACA AI FACUT CU ADEV CHESTIA ASTA…. IN REST TOTAL NEINTERESANT,AVERILE TREC DIN MANA IN MANA IN ORICE REGIM…..

 6. o fi spagar,no fi,o fi corect,bun,drept,rau,arogant,etc..ce va mai place voua sa va uitati peste gard.In definitiv seful I P J are dreptul la locuinta de serviciu iar dak si a vandut casa care i problema? k doar nu o ti fi facuto voi,omul a muncit o viata.lasati l sa traiasca!!

Citiți de asemenea
Close
Back to top button