Brigada Diverse

Un fost parlamentar, vizat în dosarul procurorului Dîmbu

Ancheta derulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi care îi ca principali inculpaţi pe procurorul Dumitru Dîmbu, pe judecătorul Bogdan Bărbuţă şi pe omul de afaceri Costel Babiuc este pe cale să producă noi surprize.

În malaxorul cercetărilor se pare că va intra şi un fost parlamentar de Suceava, mai exact un fost senator, care de-a lungul timpului avut relaţii şi contacte cu cel puţin doi dintre inculpaţi.

Se pare că acesta ar fi avut de câştigat din afacerea cu terenuri vândute către austriecii de la Schweighofer, şi nu o sumă oarecare ci cu multe zerouri şi în euro.

misterios

Caracatiţa este însă mult mai mare şi nu este exclus să apară în calitate de inculpaţi şi alte nume cu rezonanţă din peisajul autohton.

Dacă aveţi indicii sau bănuiţi despre cine ar fi vorba înseamnă că aţi fost atenţi la ceea ce s-a întâmplat prin judeţ în ultimii ani. În caz contrar, probabil veţi afla de la procurorii DNA cine este fostul parlamentar vizat de anchetă.

Cert este că procurorul Dîmbu, judecătorul Bărbuţă şi afaceristul Babiuc îşi petrec deja a treia lună de arest preventiv şi este foarte posibil ca ei să fie trimişi în judecată cât de curând. 

Notă: Sursă foto www.prohacker.ro

Articole asemănătoare

Back to top button