Brigada Diverse

Vasile Florea, reţinut şi propus pentru arestare

Încep să se limpezească apele la sediul DIICOT Suceava în privinţa oamenilor de afaceri implicaţi în evaziunea fiscală de aproape 10 milioane de euro.

O parte dintre cei acuzaţi de comiterea unor infracţiuni au fost deja reţinuţi, iar alţii aşteaptă să fie audiaţi. Cel mai important nume este al patronului Florconstruct Pătrăuţi, Vasile Florea, împotriva căruia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Florea este acuzat de evaziune fiscală şi aderare la un grup infracţional organizat, şi este bănuit că a manevrat ilegal peste 100.000 de euro.

O altă persoană cunoscută în municipiul Suceava împotriva căreia a fost începută ancheta este Cosmin Păstrăv, de la Autoservice Păstrăv, din Şcheia. Acesta urma să fie audiat în aceasta seară, dar nu se ştie, deocamdată, care sunt acuzaţiile care îl privesc.

Zvonurile îl dau ca învinuit şi pe patronul de la SUCT Suceava, Dumitru Popescu, dar nimeni nu mi-a putut confirma că acesta se află pe lista celor 118 persoane anchetate dee DIICOT Suceava în acest dosar.

Nu este exclus ca până dimineaţă să apară şi alte surprize, pe care şi eu sunt curios să le aflu.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. CEL MAI PROBABIL PASTRAV E AUDIAT IN LEGAT DE CALITATEA SA DE PROPRIETAR AL HIDROTERRA, NU AL AUTOSERVICE PASTRAV, UNDE PARCA FIGUREAZA TATAL SAU.

Back to top button