Brigada Diverse

Victorie de etapă în fața șefului PSD Suceava

Anul trecut am fost dat în judecată de Ioan Stan, actualul președinte al PSD Suceava, care s-a simțit ofensat că am avut îndrăzneala de a scrie că este cel fără de care nu mișcă nimic în zona Fălticeni și că este un adevărat tartor în acea parte a județului.

Mi-a cerut 15.000 de euro și să public dezmințiri în ziarele locale timp de 3 zile. Ca martori că a avut de suferit de pe urma articolelor mele de aici de pe blog a adus doi membri PSD, adică doi subalterni, care firește nu ar fi putut spune altceva.

Ieri dimineață, magistratul care a analizat plângerea a dat o soluție, iar aceasta este una de respingere a acțiunii lui Ioan Stan. Faptul că un magistrat de la Judecătoria Suceava mi-a dat dreptate îmi întărește convingerea că tot ceea ce am scris acolo este corect.

bun

Firește, e o victorie de etapă și asta pentru că soluția dată acum înainte de Paști poate fi atacată cu apel la instanța superioară. Dar, repet, e o soluție care arată că independența justiției există, iar politicul, în speță PSD Suceava, nu a avut influență.

Procesul în sine mi-a lăsat un gust destul de amar, pentru că mi-a fost dat să aud niște minciuni și denaturări ale adevărului la care nici nu m-aș fi gândit.

Cred că acest proces a venit din dorința de a pune pumnul în gură celor care mai au curajul să spună o serie de lucruri despre ceea ce se petrece în județul Suceava și spun asta pentru că în cele mai multe situații se preferă mersul pe vârful degetelor și politica batistei pe țambal. O practică păguboasă și deloc productivă pentru ideea de presă și libertate de exprimare.

În rest, doar de bine și un Paște fericit tuturor. Fără excepții.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

      1. Decanul facultății de drept care a fost si patron media. Frumos se lansează usv in școala de drept cu așa decan care sprijină intimidarea MASS-mediei după ce a fost parte din ea

Back to top button