Shares

Impus de la nivel central drept candidat pentru Camera Deputaților pe un loc eligibil, Vlad Popescu ”Piedone” nu a făcut prea mulți purici în PSD. Aruncat la Suceava prin dorința și voința lui Dan Voiculescu, alias Felix Motanu, fiul lui Piedone și-a redescoperit valorile umanist social liberale și a aderat la grupul mamă din care nu a plecat de fapt nici un moment.

“Având în vedere valorile social-liberale pe care le-am promovat transparent în întreaga mea activitate politică și parlamentară, am decis, împreună cu acei colegi parlamentari care îmi împărtășesc afinitatea pentru social-liberalism, să formăm Gruparea parlamentară umanistă, social-liberală”, este anunțul făcut de Grațiela Gavrilescu, un alt trădător din PSD. În afara celor doi, din noul grup parlamentar care vor activa ca independenți mai fac parte deputații Steluța Cătăniciu și Ana Loredana Predescu, precum și senatorul Laurențiu Mihai, iar cei cinci vor activa ca parlamentari independenți.

Practic, s-a dovedit că pe Vlad Popescu ”Piedone” l-a durut fix undeva de județul Suceava. Cei care i-au acordat votul ar trebui să fie mândri că un asemenea personaj a părăsit partidul fără ca măcar să lucreze o zi în Parlamentul României. Vă dați seama că și de acum încolo Vlad Popescu se va implica pentru bunăstarea locuitorilor județului Suceava cu un aplomb ieșit din comun.

Trăiască domn profesor, omul fără de care Vlad Popescu nu ar fi ajuns probabil niciodată pe listele PSD Suceava. Apropo, social-democraților suceveni, vouă vă convine această situație? Sunteți mândri că ați pierdut deja un parlamentar înainte ca lupta din Parlament să înceapă?

 

Sursa foto: g4media.ro