Shares

Duminică la amiază a avut loc întâlnirea şefilor PNL, inclusiv cei veniţi de la Bucureşti, cu membrii şi simpatizanţii din Suceava.

Pe lângă discursurile mobilizatoare, anti-PSD şi diferite proiecte de viitor, am putut observa şi un Gheorghe Flutur din vremurile sale de glorie.

A fost maestru de ceremonii, a înţepat cu subînţeles acolo unde a avut un scop anume, a spus pe şleau ce nu i-a plăcut, cum ar fi „cazul Niţă”, căruia i-a transmis direct să-şi vadă de propriul drum. Efervescenţa sa a fost aproape molipsitoare şi pentru cei din prezidiu, iar cuvintele de laudă la adresa sa au curs în valuri de la mai toţi granzii liberali de la Bucureşti.

flutur steag

Una peste alta, am văzut un Gheorghe Flutur reîncărcat, iar cei care îi vor fi adversari la alegerile din 2016 ar trebui să stea serios pe gânduri şi să analizeze dacă îl pot învinge.

Iar scena de final, în care Gheorghe Flutur cântă imnul PNL şi flutură energic un steag al partidului îmi dă senzaţia că a trecut peste trădările urmate de dezamăgirea pierderii alegerilor locale din 2012.