Shares

Au înnebunit salcâmii! Asta o spune Tudor Gheorghe când apare pe scena Casei de Cultură din Suceava.

Dar, lucrurile s-au schimbat şi pot spune că au înnebunit liberalii. Şi au făcut-o în cel mai jalnic mod cu putinţă. După Gelu Puiu, o propunere nu doarimorală, dar şi total indecentă pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Mediului şi Pădurilor, vineri seară a venit o nouă bombă.

În şedinţa Biroului Permanent al organizaţiei judeţene a PNL Suceava s-a decis numele viitorului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Cu 13 la 11, liberalii l-au votat pe Ilie Niţă în locul lui Raul Rotaru. Aşa se face că în locul lui Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava care a fost ales recent deputat în Parlamentul României, va veni omul de afaceri Ilie Niţă, un personaj nu doar controversat, ci care are mari probleme cu legea, asta după ce a ţepuit mai mulţi parteneri de afaceri.

Niţă a apărut în presa locală de mai multe ori într-un fundal negativ, iar decizia de aseară este cel puţin surprinzătoare. Sau poate că Băişanu a dorit să-şi arate muşchii în faţa lui Marius Ursaciuc şi a celorlalţi liberali şi a vrut să le demonstreze că totul este în pixul său, iar numirea viitorului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava nu se poate face fără acordul său.

Oricum ar fi gândit chestiunea asta, Băişanu a ieşit prost. Iar liderul liberalilor suceveni ştie asta dar forţează nota, pentru că Ilie Niţă nu este decît un pion pe care Alexandru Băişanu îl manevrează aşa cum vrea el.

Şi să fim serioşi, ce comic ar  fi Ilie Niţă în funcşia de vicepreşedinte al CJ Suceava. Mă înşel cumva?