Brigada Diverse

Mîrza, liderul de facto al PSD Suceava

La conferinţa de presă de astăzi, Gavril Mîrza s-a comportat ca liderul de facto al organizaţiei judeţene a PSD Suceava.

Ceea ce nu a fost în stare preşedintele din acte al organizaţiei, şi mă refer la Cătălin Nechifor, a realizat fostul lider al PSD Suceava.

„La Primăria municipiului Suceava speranţa mea şi încrederea mea este că se va merge cu liderul Organizaţiei Judeţene a PNL, Alexandru Băişanu. Noi ne-am asumat candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. După opinia mea, dacă noi am mers cu liderul judeţean la CJ, cred că şi la PNL se va merge cu liderul organizaţiei judeţene la Primăria Suceava”, au fost cuvintele lui Mîrza.

De fapt, opinia aceasta, mult mai tranşant, trebuia pusă de Cătălin Nechifor. Acesta a preferat să se comporte ca o fată mare în relaţia cu Alexandru Băişanu, iar dacă va continua în stilul acesta s-ar putea să citim prin buletinele de presă ale Poliţiei Suceava despre vreo reclamaţie de viol.

Că până la urmă, modul în care sunt trataţi „partenerii” de la PSD de către Alexandru Băişanu este chiar sinonim cu violul politic. De fiecare dată când a avut ocazia, de la munte, a se citi Vatra Dornei, până la şes, a se citi Vadu Moldovei, liderul PNL Suceava le-a tras-o vârtos colegilor din USL Suceava. Iar faptul că Nechifor a tăcut mereu şi s-a plâns pe la colţuri, în cel mai bun caz, i-a dat şi mai mult apă la moară lui Alexandru Băişanu pentru a veni cu pretenţii de-a dreptul nesimţite în ceea ce priveşte stabilirea candidaţilor de primari pentru alegerile din 10 iunie. Iar spectacolul este abia la început.

Dacă va continua să rămână în aceeaşi reverie, Cătălin Nechifor s-ar putea să aibă surpriza ca Băişanu să-i completeze şi listele de consilieri locali şi judeţeni ai PSD.

Ca o concluzie, în timpul scurs de la preluarea mandatului de preşedinte al organizaţiei judeţene, Nechifor nu a reuşit să-şi impună nici o echipă şi nici o strategie clară. Iar la pândă stau şi aşteaptă şacalii din propriul partid. La primele eşecuri sunt sigur că-i vor întoarce cuţitul în rana deja făcută şi vor elimina ca pe o măsea stricată. Iar timpul curge în defavoarea sa.

Articole asemănătoare

Back to top button