Shares

Ciocanul care a lovit PSD în moalele capului şi scandalul care a urmat anunţului privind revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului a avut replici puternice.

Mai întâi, în Parlament, iar mai apoi în sânul organizaţiei judeţene a PSD Suceava. Primul care a călcat în străchini a fost deputatul Ioan Stan. Acesta a fost filmat când vota cu mai multe cartele, iar presa naţională l-a arătat cu degetul. Şi cum tupeul este arma nesimţitului, Ioan Stan nu s-a gândit să bage capul în pământ de ruşine şi să tacă mâlc. A ieşit cu declaraţii prin presă şi a anunţat că a votat pentru colegul respectiv pentru a stopa abuzul actualei puteri, care propusese un proiect de lege pentru îngheţarea pensiilor şi salariilor în anul 2012.

Halal democraţie ne-ai produs nene Iancule. Mă aşteptam ca deputatul Ioan Stan să fie pus la zid, sau măcar temperat de şefii lui din organizaţia judeţeană a PSD Suceava.

Ei bine, cum credeţi că au reacţionat aceştia? La fel ca nesimţitul. I-au luat apărarea şi au anunţat că acţionau identic. De la Cătălin Nechifor citire: „Probabil că, dacă aş fi avut două cartele, la acea lege prin care s-a luat decizia îngheţării salariilor şi pensiilor pentru anul viitor, aş fi votat şi eu. Nu mai putem accepta ca PD-L să fure atât de mult în ţara asta”.

Alo, domnu’ Nechifor? Chiar crezi în tâmpenia asta şi mai vii şi o spui şi public? Adică eu, şi alţi suceveni, suntem invitaţi să scăpăm de nişte hoţi votându-i pe alţii. Nu, mulţumesc.

Mâine, poimâine, Ioan Stan şi Cătălin Nechifor vor veni să ne spună că dacă primarul din Cluj a luat şpagă e normal ca şi un viitor primar al PSD să facă la fel.

Dacă voi înţelegeţi ceva din toate astea spuneţi-mi şi mie, vă rog.