Brigada Diverse

Să râdem cu Băişanu

Cea mai tare ştire a zilei vine de pe strada „6 noiembrie” din municipiul Suceava.

Nu vă speriaţi, nu s-a sinucis nimeni şi nici nu s-a găsit vreo comoară. Dacă perlele lui Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava, v-ar tenta cumva, atunci vorbim de o comoară. Dar cum vorbele de duh ale lui Băişanu nu valorează nici cât o ceapă degerată mai bine vă vedeţi de treabă.

În înţelepciunea sa, preşedintele liberalilor suceveni a anunţat că partidul va organiza un nou sondaj de opinie pentru a stabili cine va candida pentru funcţia de primar al municipiului. Vorba lui Sorin Avram, sper să nu mă înşel, trec alegerile şi ăştia încă mai fac sondaje.

Ceea ce părea extrem de sigur acum câteva săptămâni, adică Nechifor la Consiliul Judeţean şi Băişanu la Primărie din partea Uniunii Social Liberale nu mai e atât de sigur. Substratul e altul.

Sondajele realizate de USL acum câteva săptămâni îl dădeau pe Ion Lungu, actualul primar, cu multe procente peste Băişanu. Mai exact, Lungu era creditat cu 43% din intenţiile de vot, iar liderul liberalilor suceveni cu doar 25%. Ce şi-o fi spus Alexandru Băişanu: candidez, mă fac din nou de cacao şi mai cheltui şi ceva bani. Aşa că, mai bine organizăm noi un alt sondaj, scoatem în faţă pe altcineva de la PNL care să se dea cu capul de pereţi, îşi mai face ceva duşmani, iar eu, marele strateg Băişanu îmi fac jocurile din spatele cortinei, eventual îmi negociez cu cei de la PD-L un candidat slab într-un colegiu în care vreau să candidez.

Dar toate aceste strategii ieftine ale lui Alexandru Băişanu nu fac altceva decât să tragă în jos şi aşa şubreda Uniune Social Liberală de la Suceava.

Eu am o mare curiozitate. Dacă în urma noului sondaj cel mai bine plasat liberal va fi Ion Lungu?

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. ca membru PNL va spus ca pe lista de la consilieri locali din 5 locuri eligibile toti sunt cu dosare penale (Ilie Nita, Brandusel Nichitean, Cezar Zaharia si acel tanar Carpiuc. ). La consiliu judetean alta sleata de infractori. Cine sa voteze PNL la Suceava. Pacat ca PSD nu isi da seama ca de fapt pNL ii trage n jos rau de tot

  2. Bine,in poza de mai sus cel mai nefericit personaj este calul,care pare jenat de ce anume duce in spate,dar asta e viata de cal… Dar,daca va uitati cu atentie in Crai Nou de azi,veti vedea la pagina 16 o poza a lui Flutur ,la asezamantul de la Sasca – e asa de natural,de contorsionat,de preocupat de reforma si modernizare de zici ca-i de-acolo,ca-i de-al casei..Cate festivaluri nu s-or coace acolo,he,he! Doar Dragos Juravle lipseste din cadru dar mai asteptam.

Back to top button