Timp liber

Ţociu şi Palade, la Galleria Mall

Chiar dacă cea mai mare parte a artiştilor români muncesc pe litoral în această perioadă există şi excepţii. Cei care iubesc stilul lui Romică Ţociu şi Cornel Palade îi pot vedea pe cei doi la Galleria Mall Suceava.

Spectacolul este programat pentru vineri 16 iulie 2010, ora 20.00, iar în deschiderea evenimentului, Galleria Mall Suceava a pregătit şi un concert marca Lucia Dumitrescu. Lucia este absolventă a Colegiului Naţional „Iulia Haşdeu” din Bucureşti şi a câştigat nenumărate premii la concursurile muzicale la care a participat. Ea a făcut parte din echipa care s-a deplasat la Moscova pentru a reprezenta România în 2009 la concursul Eurovision fiind selectată pentru a face backing vocals la piesa The Balkan girls interpretată de Elena Gheorghe. În anul 2010 s-a calificat în finala Selecţiei Naţionale cu piesa „See You in Heaven, Michael”.

Despre Ţociu şi Palade se cunosc destule lucruri, mai ales că au fost aproape nelipsiţi de la televiziuni în ultimii ani. Mai nou, cei doi prezintă emisiunea concurs de televiziune Super Bingo Metropolis. De-a lungul timpului Romică Ţociu şi Cornel Palade au interpretat mai multe scenete umoristice, câştigându-şi un public propriu. Aceştia au apărut şi în seriale de televiziune, cum ar fi „Meseriaşii”, care a rulat pe Pro TV şi „Poveste de cartier”. În plus, Cornel Palade a mai apărut şi în „Cu inima îndoită” (2006), „Marilena” (2008) şi „O secundă de viaţă” – One Second of Life (2009).

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button