Români şi locuri

Lumea, din balon

Astăzi voi deschide o nouă rubrică pe blog. Pe scurt, intenţionez să fac un ocol al Europei şi, de ce nu?, chiar al lumii. Oraşele şi locurile interesante pe care cititorii mei le-au văzut, în care au trăit sau în care muncesc. E o ofertă deschisă tuturor celor care cred că au ceva de spus şi de vorbit despre un colţ al acestei planete. Preferabil este ca cei care doresc să intre „în joc” să-şi scrie propriile impresii, însoţite şi de câteva fotografii sugestive. Despre acelaşi loc, oraş, obiectiv turistic sau colţ al naturii se pot scrie mai multe subiecte. Pentru mai multe detalii, vă stau la dispoziţie la adresa de contact de pe blog. Cu mulţumiri anticipate tuturor celor care sunt interesaţi de acest proiect.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Ti-as da impresiile mele de la Auschwitz, da dupa te ia Dana Humoreanu la suturi, asa ca o lasam pe mai la vara cand ajung la Cernobil.

    1. Cine te opreste sa-mi dai impresiile de la Auschwitz atita timp cit nu jignesti pe nimeni? De vreme ce e blogul meu, cred ca eu sunt singurul in masura sa decid ce apare si ce nu.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button