Shares

În 2015 vor fi mai multe zile libere acordate de Guvern, iar dacă nu ştiţi cum să le petreceţi prietenul meu Isty vă dă nişte idei.

Are 6 propuneri, din care puteţi alege ceva ce vă convine cel mai mult, atât ca preţ cât şi ca perioadă, mai multe detalii fiind postate pe site-ul www.no-mads.ro.

De exemplu, în perioada Paştelui, există două variante de petrecere a timpului liber. Prima ar fi rafting şi treking pe râul Buzău şi prin Ţara Luanei în perioada 11-13 aprilie. Cam în acelaşi interval, mai exact între 9 şi 13 aprilie se merge în Slovenia pe râul Soca şi Alpii Iulieni.

austria

Începutul lunii mai vine, de asemenea, cu două oferte, din partea lui Isty. Una în ţară, pe Valea Jiului, între 1-3 mai, tură care cuprinde speologie, canyoning, rafting, dormit în peşteră, dormit în natură în hamac, dar şi alte surprize. Tura din străinătate este în Bosnia şi Muntenegru, în perioada 1-5 mai, iar cei care o alge vor avea parte de rafting în Canionul țara, al doilea în top ca lungime după Grand Canion. În plus, va mai fi şi tură în Canionul Nevăzut, dar şi „câteva” cascade de vis.

În fine, pachetul al treilea cuprinde o tură în România şi a doua în Austria, ambele la finele lui mai şi începutul lunii iunie.

river rafting

Între 30 mai şi 1 iunie se merge pe Crişul Repede şi în Munţii Pădurea Craiului pentru rafting şi pentru a explora lumea de sub pământ, dar şi o altă lume, a stalagtitelor şi stalagmitelor, un adevărat muzeu inedit din subteran.

bosnia si muntenegru1

 

Tot în perioada Rusaliilor există propunerea pentru Austria, între 30 mai şi 3 iunie. Tura cuprinde un popas la Lacul Balaton din Ungaria, apoi se va merge prin zăpadă şi pe gheţari pentru unul din cele mai spectaculoase vârfuri din Europa: Grossglockner (3800 m). În cadrul aceleaşi ture se va merge şi la un rafting de grad II-IV pe râul Isel.

bosnia si muntenegru2

Isty oferă şi reduceri pentru cei care se înscriu din vreme la aceste ture. Reducerile sunt între 50 de lei şi 50 de euro, în funcţie de tura aleasă.

austria2

Mie nu-mi rămâne decât să vă urez stropit plăcut şi imagini cât mai spectaculoase pe unde ajungeţi.